Conditiemeting

In welke conditie verkeerd uw dak?

Conditiemeting - A&T Dakadvies

NEN 2767

Conditiemeting is een perfect instrument om de basis te bepalen van waaruit planmatig onderhoud van vastgoed kan plaatsvinden. Met name de conditiemeting van uw dak geeft aan in welke staat uw dak verkeerd.

Planmatig onderhoud en beheer

Als basis wordt er een 0-meting uitgevoerd conform de NEN 2767 en als uitwerking een uitgebreid onderhoudsplan voor efficiënt dakbeheer. Het door ons opgestelde conditie meetrapport is helder van opzet en geeft u naast de huidige staat ook een advies voor niveauverhoging van uw vastgoed. Op basis van uw doelstellingen voor uw gebouw presenteren wij u een meerjaren onderhoudsplan inclusief begroting. Dit maakt het mogelijk uw vastgoedbeheer in de tijd efficiënt te plannen, waardoor kosten worden bespaart.

Prestatiegericht onderhoud

Met als onderlegger de 0-meting en het projectgebonden advies, kunnen wij voor u een besteksomschrijving maken zodat op basis van m² en m¹ een prestatiecontract kan worden opgesteld. Dit betekent dat wij de prestatie van uw dak op een met u afgesproken termijn op het gewenste niveau houden, u heeft dan verder geen zorgen meer over het functioneren van uw dak.

Eén aanspeekpunt

Voor volledige ontzorging kunt u kiezen voor één aanspreekpunt vanaf inspectie naar uitvoering en onderhoud/beheer van uw dak. Onze Dakmanager zorgt ervoor dat u online altijd de beschikking heeft over uw gebouwgegevens en conditie.